Ramazan bayramı mesajları 2019

Ramazan bayramı mesajları 2019, ramazan bayramı için kısa mesaj sms cep tel facebook ve twitter paylaş.

Bugün bayramın ilk günü herkesin bayramı mübarek olsun. Ramazan bayramı girdiğimiz o manevi havayı ramazan boyunca da sürdürmek sizi elinizde. Aşağıya ise sizler için güzel mesajlar ekledik.

Ramazan ayı boyunca orucumuzu tuttuk, her zamankinden daha fazla ibadetlerimize önem verdik. Bol bol kur’an okuduk. Ne mutlu sizlere Ramazan’ı bu şekilde geçirenlere. İşte asıl bayramı onlar kazandı. Şimdi ise Ramazan bayramının ilk günündeyiz. Bayram namazlarımızı kıldık. Aileler kendi aralarından bayramlaştı.

Şimdiki gençlik daha çok cep telefonu aracılığıyla iletişime geçiyor ve bayramlarını tebrik ediyorlar. Biz de bunun için sitemizde ramazan bayramı tebrik mesajlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Daha önceki konumuza aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Konu içerisinden birbirinden güzel güzel sözler var bayramda arkadaşlarınıza dostlarınıza mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca bu mesajlara ek olarak aşağıda bir kaç tane daha sizlere ramazan bayramı mesajı sunmak istiyoruz.

Ramazan bayramı mesajları

Bizi yaratan ALLAH a şükürler Olsun, Bütün müslümanlara Hayırlı Olsun, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Kalplerde Sevgi Olsun Gözlerimiz ışık Dolsun ramazan Bayramınız Kutlu Olsun.

Ramazan bayramında yakınlarımızı arkadaşlarımızı ve akrabalarımızı ziyaret etmeyi ihmal etmemeliyiz. Yukarıdaki mesajlar cep telefonunuzdan pratik olarak gönderebileceğiniz şekilde kısa olanlar seçilmiştir. Ramazan bayramı mesajları.

Yorum yapın