Karneler Ne Zaman Alınacak 2018

Karneler Ne Zaman Alınacak 2018, 1. dönem karneleri ne zaman verilecek ve dağıtılacak
karne günü?

Yoğun bir eğitim öğretim temposunun ardından ilk yarının sonuna yaklaşmış bulunuyoruz. Öğrenciler son yazılı sınavlara hazırlanmaya başladı.

İlk iki yazılı sınav son buldu ve şu sıralarda çoğu okuldaki öğrenciler 3. yazılıya hazırlanıyorlar ve genel olarak da sınavın ne zaman yapılacağı belli oldu. Üçüncü yazılıların da sona ermesi ve öğretmenleri notları hesaplaması sonucunda sonraki aşama ise e okul sistemine öğrenci notlarının girişi olacaktır. Daha sonrasında ise karnelerin dağıtılmasına başlanacak.

3. yazılı sınavların ardından karneler 25 Ocak 2013 tarihinde ilkokul, ortaokul ve liselerde dağıtılacak.

Öğrenciler bütün yılın yorgunluğunu 2 haftada atmaya çalışacak ve 2. donem ise 11 Şubat 2013 pazartesi günü tekrar başlayacak.

Son sınavların yaklaştığı şu günlerde öğrencilerimize tavsiyelerimiz olacaktır. Son sınav derslerinizi geçme ve kalma konusunda oldukça önemlidir. Eğer ilk 2 sınavınız başarısız ise son sınav sizin için daha da kritiktir. Şu günlerde öğretmenleriniz son yazılı konularını işlemekte olduğundan mutlaka dersleri dikkatlice takip edin. Ayrıca sınav tarihinden en az 1 hafta öncesinden hazırlıklarınıza başlayın ve işinizi zora sokmayın.

Karneler Ne Zaman Alınacak

Eğer gerçekten hakkını vererek zamanında çalışırsanız, öğretmenlerinizin kanaati ile birlikte ilk sınavlarınız zayıf dahi olsa derslerinizi geçebilirsiniz.

Karneler Ne Zaman Alınacak 2018

Yorum yapın